In oktober 1995 ben ik begonnen als zelfstandig ondernemer, als schoonheidsspecialiste, nadat ik mijn opleiding in Groningen had voltooid. Beginnend in de avonduren, in verband met mijn toen nog kleine kinderen, heb ik nu 19 jaar ervaring opgebouwd.

Mijn enthousiasme voor het vak is in de loop der jaren ontzettend toegenomen. Dit mede door de ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering door middel van peels op de huid, geavanceerd apparatuur, goede cosmetica en vergroot vakkennis, ben ik erg blij om te zien dat steeds meer huidtypen sneller, gemakkelijker en effectiever kunnen worden verbetert.

Sinds juni 2014 ben ik gaan werken met de merken DermaQuest en Simone Mahler. Twee ware pioniers op het gebied van gezichtsbehandelingen. Elk onderscheidend en vernieuwend in elk opzicht. Voor meer informatie over deze producten, klik hier.

Door de jaren heen heb ik altijd diverse cursussen en lezingen gevolgd om mijn vakkennis te vergroten. Daarnaast houd ik mijzelf ook op de hoogte van de laatste ontdekkingen op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Met de mogelijkheden die de technologie en vakkennis van vandaag ons bieden verzeker ik u van persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundig en onderbouwd advies.

"Schoonheidssalon JM hecht veel waarde aan een persoonlijke behandeling, waarin uw huid centraal staat"