In de salon bestaat de mogelijkheid om cosmetische behandelingen te ondergaan zoals botox en injectables fillers.

Behandeling dient te gebeuren op afspraak.


  • Botox / Azzalure

Door het injecteren van botox in overactieve spieren kunnen deze zich zodanig ontspannen dat de rimpels verminderen en de huid er glad uitziet. Het effect hiervan is per persoon verschillend, maar na de behandeling kan men na 1 à 4 dagen al wat zien, na 14 dagen is het resultaat goed zichtbaar. Na 4 à 6 maanden is het uitgewerkt en dient men het te herhalen. Na herhaling houdt het effect vaak langer aan. Ook voor migraine en transpiratie onder oksels wordt botox toegepast.

  • Toepassingen

Kraaienpootjes bdz€125,-
Fronsrimpels€125,-
Kraaienpootjes en fronsrimpels€200,-
Voorhoofd€125,-
Voorhoofd en fronsrimpels€200,-
Voorhoofd,frons en kraaienpootjes€300,-
Overmatig transpireren oksels€395,-
 
Mini Botox
Liplijntje€65,-
Bunny lines€65,-
Putjes in de kin€65,-
Wenkbrauwlift€65,-

  • Stylage

Stylage is een cross-linkend hyaluronzuurgel wat het meest overeenkomt met ons eigen collageenopbouw. Het vult de rimpel en geeft een mooi glad huidoppervlak. Gecombineerd met mannitol, een natuurlijk antioxidant (komt voor in fruit en groenten), welke een verminderde kans op blauwe plekken en zwellingen geeft. Het produkt staat garant voor een zeer natuurlijk correctie effect dat ongeveer een jaar aan blijft. In overleg met de arts wordt gekeken naar het corrigeren van normale en diepe lijntjes. De behandeling bestaan uit de Stylage S, M, L, XL of XXL. Het is ook mogelijk om neuscorrectie toe te passen.

  • Toepassingen

Neuslippenplooi
Marionettenlijnen
Lippen
Correctie van fijne lijntje
 
Stylage S per 0,8 ml€300,-
Stylage M per 1 ml€275,-
Stylage L per 1 ml€285,-
Stylage XL per 1 ml€325,-
Stylage XXL€350,-
Stylage lippen per 0,8 ml€300,-
Neuscorrectie€350,-

  • Radiesse

Radiesse werkt snel en biedt langer houdend resultaat en is bedoeld voor volume herstel. Dit geeft een jeugdige uitstraling het zogeheten V-effect De ingespoten gel lost geleidelijke op en wordt vervangen door lichaamseigen cellen, dit is collageen productie. Na de behandeling is het volume effect gelijk zichtbaar en na een à twee weken voelt de huid soepel en zacht aan. Tevens bestaat er de mogelijkheid om met radiesse neuscorrectie toe te passen.

  • Toepassingen

Ingevallen wangen
Diepe plooien
Kin
Kaakcontouren
 
Radiesse 0,8 ml€295,-
Radiesse 1,5 ml€395,-
Radiesse 3 ml€695,-
Neuscorrectie€350,-