Salon voor huidverbetering

Schoonheidssalon Janny Meter biedt diverse gezichtsbehandelingen voor verschillende huidtypen en huidproblemen. In de salon wordt gebruik gemaakt van deeppeelcomputer, ultrasound en kleurentherapie om samen met specifieke behandelingen de natuurlijke weerstand van de huid, tegen veroudering en schadelijke invloeden van het milieu, te verhogen.

Deeppeelcomputer

Het peelen is gebaseerd op trillingen. Met een spatel wordt over de huid voortbewogen waarbij men een behoedzame verwijdering van de hoornlaag krijgt. Het hoge trillingsgehalte per seconde brengt een microvibratie op de huid teweeg, waardoor er een biostimulerend effect van de cellen wordt bereikt. Tegelijkertijd wordt er door deze microvibratie een desinfecterende werking bereikt, waardoor de huidinfecterende bacteriën worden uitgeschakeld.

Effecten:

 • Verwijdering van pigment in afgestorven hoorncellen
 • Stimulering van de celvernieuwing
 • Verhoging van de stofwisseling
 • Hydratatie van de huid
 • Verbetering van het vochtherstel
Ultrasound

Ultrasound wordt gebruikt om op een eenvoudige wijze enzymen, mineralen of serums dieper in de huid aan te brengen. Hierdoor wordt het weefselactiviteit verbeterd en ontstaat er een positieve werking op de celstofwisseling.

Kleurentherapie

Kleurentherapie ondersteunt de werking van de behandeling op de huid die via ogen, de huid en de energiecentra in ons lichaam wordt opgenomen. De kleuren hebben een eigen karakter en werking.

De mogelijkheden worden altijd in overleg besproken, voorafgaande aan een uitgebreide huidanalyse.

 • De Speciale behandelingen

Gespecialiseerde behandelingen volgens de laatste inzichten op cosmetisch gebied met specifieke werkstoffen en concentraten, in ampullen serums, om de huid te verbeteren. Dit gebeurt vaak in combinatie met de deeppeelcomputer, ultrasound en kleurentherapie voor een optimaal resultaat. De verschillende massages, gecombineerd met drukpunten (shiatsu), zorgen voor een sterke doorbloeding. Stress wordt weggenomen en totale ontspanning volgt.

 • DermaQuest Peelings

Voor een gladde en stevige huid en afname van fijne lijntjes. Peeling met fruitzuren van salicylzuur glycolzuur en melkzuur verwijdert de verhoorde deeltjes van de opperhuid en bevordert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Voor het herstel wordt hyaluron en collageen toegepast, waardoor collageen en elastine worden aangemaakt. Het effect is een zichtbaar verbeterde huid met strakke gezichtcontouren. Toepasbaar bij diverse huidindicatie, bijvoorbeeld een oudere wordende huid, pigmentatie en acne. Voor meer informatie zie DermaQuest pagina.

 • DermaQuest Facials

DermaFacials zijn populaire resultaatgerichte zachte gezichtsbehandelingen met een farmeceutische benadering die de specifieke behoeften van de huid voorzien met een duidelijke verbetering. De behandelingen kunnen om de vier à zes weken ondergaan worden. Als op zichzelf staand en/of als aanvulling op de peelings.

 • Simone Mahler Anti-aging treatment EGF-LIFT

Een biocellulose maskerbehandeling met stamceltechnologie voor de rijpere huid om deze te liften en te verstevigen.


 • Simone Mahler Skin Gravity verstevigend

Perfecte Anti Aging treatment voor de bij de hormonale veranderingen van de huid. Specifieke manuele behandeling die prestaties en doeltreffendheid combineert voor antiverouderingsresultaat op het gebied van stevigheid en helderheid. Geschikt voor de huid vanaf 50 jaar en alle huidtypes die temaken hebben met verlies aan veerkracht, bijvoorbeeld doorgewichtsverlies. De huid wordt zichtbaar voller en steviger, hervindt de natuurlijk glans. Weldadige behandeling met een zeer stimulerende werking door toepassing van speciaal ontwikkelde Massage Roller.

 • Simone Mahler Chitomasque

Peeloff maskerbehandeling voor de vochtarme huid en –of rijpere huid om de huid haar veerkracht en helderheid te geven. Ook geschikt voor de gevoelige huid.

 • Simone Mahler Galbolift

Hals en decoleté behandeling: een intensieve pakking om de huid gladder en steviger te doen uit zien.

 • Simone Mahler Biocellulose oogmasker

Een oogmasker behandeling voor de gevoelige tere huid rondom de ogen doet wallen,kringen fijne lijntjes verminderen.

 • Simone Mahler Hydraluron Treatment Professional

Een heerlijke ontspannende behandeling voor een vermoeide en ge-dehydrateerde huid met speciale aandacht voor de oogcontouren. Geeft een liftende werking een stralende teint en een energiek uitstraling. Specifiek werkstoffen geven de huid gelijk een geweldige boost.

 • Simone Mahler Oligomasque

Een maskerbehandeling gebaseerd op algen en mineralen om de huid haar hydratatie terug te geven en de fijne lijntjes doen verminderen.geschikt voor de vermoeide en droge huid.

 • Simone Mahler Masque Peel-off S

Peeloff maskerbehandeling voor de gevoelige huid/couperose. Deze behandeling werkt kalmerend doet roodheid verminderen en eventuele ontstekingen worden tegengegaan.

Klassieke behandeling:
Reiniging, peeling, hydro-reiniging weghalen van eventuele onzuiverheden, epileren en massage van gezicht, hals, decolleté, nek en schouders, masker en dagverzorging.

Acne en/of dieptereiniging:
Reiniging, peeling, hydro-reiniging, verwijderen van comedonen en onzuiverheden, masker en dagverzorging.

Acne plus:
Reiniging, deeppeelcomputer, hydro-reiniging verwijderen van comedonen, ontstekingen, (massage) masker, dagverzorging. ingekapselde melkzuur zorgt in de huid voor huidcelstimulatie met combinatie van essentiële oliën voor een zuiverende werking.